Generatieve AI voor marketing: eenvoudige manieren om rijke zakelijke inhoud te creëren (2024)

Is het handmatig creëren van zakelijke inhoud te veel gedoe? Nu, met generatieve AI voor marketing, kunt u uw bedrijf gemakkelijk promoten door middel van innovatieve technieken en tijd besparen. Omdat de vraag naar digitale inhoud toeneemt, is het alleen slim om AI te gebruiken om uw product op de markt te brengen. Dankzij AI kunt u vandaag met slechts een paar klikken een hogere betrokkenheid bereiken met verfijnde marketingstrategieën. Dus, als u zich afvraagt hoe u AI kunt integreren in uw bedrijfspromotie, lees dan verder en ontdek de grootsheid die u kunt bereiken door generatieve marketing.

Inhoudsopgave
  1. 1Waarom is generatieve AI gunstig in marketing
  2. 2Gebruik gevallen van generatieve AI in marketing
  3. 3De beste oplossing voor generatieve AI-marketingvideo: CapCut
  4. 4Wat maakt CapCut de beste tool voor generatieve AI-marketing
  5. 5Conclusie
  6. 6Veelgestelde vragen



Waarom is generatieve AI gunstig in marketing

Generative AI biedt technieken om media te genereren door middel van eenvoudige maar beschrijvende prompts. Hiermee kunt u gemakkelijk pakkende en nauwkeurige teksten, afbeeldingen, video 's of andere vormen van media maken. Dus in principe kunt u genieten van de schoonheid van "realistische vervalsingen" en uw digitale marketing leuk en gemakkelijk maken!

Enkele veelvoorkomende generatieve AI-platforms die u voor marketing kunt gebruiken, zijn:

  • ChatGPT: Eenvoudig, zo te zien, biedt deze chatbox u een veilige ruimte om niet alleen vragen te stellen voor onderzoek, maar ook om media te creëren door gedetailleerde tekstprompts te geven. Met de juiste opdracht kunt u AI-afbeeldingen en bijschriften genereren voor uw digitale marketingberichten om met uw publiek in contact te komen.
  • Dall-E: Als een van de meest bekende generatieve AI-platforms, kunt u met Dall-E visuele inhoud genereren uit eenvoudige woorden. U kunt kunst maken in de vorm van afbeeldingen van hoge kwaliteit door een nauwkeurige prompt toe te voegen. Om de aandacht van uw klanten te trekken, gebruikt u deze interface en verbetert u uw digitale marketing in hoge mate.
  • Runway: Het is een ideale tool voor generatieve marketing omdat het u in staat stelt afbeeldingen en video 's te genereren van meerdere gestileerde prompts. Met zijn fijne videobewerkingstools kunt u artistieke videocontent maken en uw publiek aanmoedigen om zich bezig te houden met uw zakelijke inhoud.
  • CapCut: Deze alles-in-één bewerkingssoftware biedt verschillende foto- en videobewerkingstools aangedreven door AI om naadloze mediaproductie te garanderen. Voor soepele, generatieve AI-marketing kunt CapCut u verbluffende en esthetische zakelijke inhoud maken die zeker een impact zal hebben op uw publiek.

Gebruik gevallen van generatieve AI in marketing

Maak je geen zorgen als je nieuw bent bij generatieve AI en je niet bewust bent van de impact ervan. Hier is een lijst met die functies waarmee je hoogwaardige media kunt genereren die misschien onmogelijk helemaal alleen te bereiken zijn.

Video productie

Met de AI-videogeneratoren kunt u, net als CapCut, video 's maken via de AI-scriptschrijftool. Met deze functie kunt u video 's van meerdere niches genereren door een script toe te voegen met de hulp van een AI-schrijver en later de video te bewerken met behulp van de geavanceerde videobewerkingsfuncties, waaronder snelheidscurven, op transcripten gebaseerde bewerking, gesplitste scènes, enz. Hiermee kunt u contact opnemen met uw potentiële klanten op manieren die ze niet kunnen weerstaan.

Beeld generatie

Met generatieve AI kunt u afbeeldingen van uw keuze in meerdere stijlen genereren door een eenvoudige prompt aan de interface te geven. Of het nu omwille van kunst of geavanceerde marketingberichten is, u kunt deze afbeeldingen gebruiken om de betrokkenheid te vergroten en de zakelijke productiviteit te verhogen. De tekst-naar-beeld-tool in CapCut dient hetzelfde doel. Het enige dat u hoeft te doen, is de afbeelding beschrijven die u wilt genereren en kijken hoe AI zijn magie doet. Om het meer zakelijk georiënteerd te maken, kunt u ook stickers en tekst aan uw afbeelding toevoegen en deze op uw profiel delen.

Content creatie

Contentcreatie is gemakkelijker geworden met de ontwikkeling van generatieve AI-tools. De beste manier om met een publiek voor marketing in contact te komen, is door een persoonlijke relatie met hen op te bouwen, wat kan worden gedaan door slimme en verbluffende online inhoud. Met de subtiele integratie van generatieve AI in marketing, kunt u platforms zoals CapCut gebruiken om esthetische inhoud te genereren die past bij de smaak van uw publiek. Of het nu gaat om het ontwerpen van online berichten of digitale marketingwebsites, CapCut opent de deuren om generatieve marketing te ontketenen door middel van door AI ondersteunde foto- en videobewerkingstools.

Muziek productie

Nu kunt u naast afbeeldingen en video 's ook nummers genereren via generatieve AI. CapCut's spraak-naar-liedfunctie is in dit opzicht de beste. Hiermee kunt u een eenvoudige audio veranderen in een nummer van verschillende genres zoals hiphop, reggae, jazz, R & B en folk. Hiermee kunt u audio bewerken en stemwisselaars gebruiken als een pakkende marketingstrategie.

Conversationele AI

Conversation AI biedt virtuele agents die menselijke interacties imiteren om een soepele communicatie te garanderen. Bovendien kunt u uw invoermedia in verschillende talen vertalen met behulp van deze door AI aangedreven tool. U kunt meerdere conversational AI vinden, waaronder ChatGPT, CapCut en nog veel meer. Net als elke andere AI-software biedt CapCut videovertaling in talen zoals Engels, Bengaals, Maleis, Japans, enz. Om de gebruikerservaring te verbeteren. Door meertalige inhoud te genereren, kunt u communiceren met een breder publiek en uw zakelijke aanwezigheid oppoetsen.

Lead generatie

Door middel van leadgeneratie kunt u een goede relatie met uw klanten ontwikkelen door een gevoel van vertrouwen met hen op te bouwen. Dit kan worden bereikt door voordelen te bieden in ruil voor klantgegevens en marketingcampagnes te maken die zijn gericht op de belangen van uw klanten. Met behulp van generatieve AI-tools kunt u vrij gemakkelijk nieuwe leads ontdekken en communiceren met reeds bestaande. Enkele van de AI-leadgeneratoren die u kunt gebruiken, zijn Lynn AI, Instantly AI, Leadzen, enz.

Gegevens analyse

Het is belangrijk om de gegevens van uw klanten en de sentimenten die hen drijven te analyseren voor een succesvolle marketingstrategie. Door middel van AI kunt u klantrecensies, feedback en opmerkingen op sociale media beoordelen. Hierdoor kunt u uw product oppoetsen en de gebieden targeten die uw klanten interesseren. Bovendien, door virtuele assistenten te creëren, kunt u zich bezighouden met de sentimenten van uw klanten en ze beter begrijpen.

Dat gezegd hebbende, als u op zoek bent naar een multimediamarketingtool die de bovengenoemde punten dekt, CapCut is de juiste keuze!

De beste oplossing voor generatieve AI-marketingvideo: CapCut

CapCut desktop video-editor is een krachtige toolkit die wordt geleverd met rijke ingebouwde AI-tools. Het kan uw marketingspel op vele manieren helpen verbeteren, of het nu gaat om het maken van scripts, videoproductie of het genereren van afbeeldingen. Met deze generatieve AI voor marketingtool kunt u ook uw media bewerken nadat u deze hebt gegenereerd om deze aan te passen aan uw marketingcampagne.

Download en installeer het vandaag nog voor meer informatie over CapCut pc.



Gratis downloaden



Stappen om uw marketingefficiëntie te verbeteren door scripts en video 's te maken

    Stap
  1. Genereer script
  2. Wanneer u CapCut PC installeert, selecteert u "Script naar video" op de homepage. Na het klikken verschijnt de script-naar-video-interface. U kunt uw eigen script invoeren als u er al een heeft.
  3. Aan de andere kant, zoek de gewenste categorie scripts en noteer de beschrijving van uw product, zoals productnaam, merknaam en verkoopargumenten. Klik op "Genereer script", wacht enkele seconden en u krijgt 3 versies van scripts, die u vrij kunt bewerken.
  4. 

    Generatieve AI voor marketing: eenvoudige manieren om rijke zakelijke inhoud te creëren (1)
  5. CapCut biedt verschillende voice-overs voor het uitspreken van uw inhoud. Zoek de ingang naast de "Genereer video", probeer verschillende geluiden, zoals ASMR voor slaaphypnose, en bepaal degene die bij uw inhoud past.
  6. Zodra u de juiste voice-over hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Video genereren". Er zijn twee manieren om te genereren: "Slimme generatie" en "Lokale media". Als u uw materialen wilt gebruiken voor het maken van video 's, kiest u voor "Lokale media". U kunt ook kiezen voor "Slimme generatie" om een video te genereren op basis van CapCut's gratis videobronnen.
  7. 

    Generatieve AI voor marketing: eenvoudige manieren om rijke zakelijke inhoud te creëren (3)
  8. Stap
  9. Video bewerken
  10. Bewerk vervolgens uw video door AI-stickers te genereren. Voeg hiervoor eenvoudig een tekstprompt toe en genereer de sticker die u in uw video wilt opnemen.
  11. 

    Generatieve AI voor marketing: eenvoudige manieren om rijke zakelijke inhoud te creëren (4)
  12. Zodra je verschillende stickers van dezelfde prompt hebt gegenereerd, kies je er een die het meest bij je video past en sleep je deze naar de bewerkingstijdlijn. Je kunt ook de schaal, grootte en positie van je sticker bewerken.
  13. 

    Generatieve AI voor marketing: eenvoudige manieren om rijke zakelijke inhoud te creëren (5)
  14. Bovendien kunt u de tekst in spraak veranderen door het script in de bewerkingstijdlijn te selecteren en naar het "tekst-naar-spraak" -venster aan de rechterkant van uw interface te gaan. Hier kunt u de stijl kiezen waarin u de spraak wilt hebben.
  15. 

    Generatieve AI voor marketing: eenvoudige manieren om rijke zakelijke inhoud te creëren (6)
  16. U kunt ook AI-tekens toevoegen door "AI-tekens" te selecteren in het venster rechts van uw interface nadat u het script op de tijdlijn hebt geselecteerd. Klik op het teken dat u aan uw projecttijdlijn wilt toevoegen. Verwerk het script dat u in de video hebt opgenomen en bewerk de grootte en positie van het personage naar wens.
  17. 

    Generatieve AI voor marketing: eenvoudige manieren om rijke zakelijke inhoud te creëren (7)
  18. Een andere geweldige manier om uw bedrijf aan een breder publiek te promoten, is door de automatisch gegenereerde bijschriften van uw video in meerdere talen te vertalen. Ga naar het tabblad "Tekst" en selecteer "Automatische bijschriften". Selecteer uw bron- en doeltaal onder de tabbladen "Gesproken taal" en "Tweetalige bijschriften". Druk op "Genereren".
  19. 

    Generatieve AI voor marketing: eenvoudige manieren om rijke zakelijke inhoud te creëren (8)
  20. Naast de bewerkingsfuncties biedt CapCut rijke mediabronnen, waaronder stockmuziek, geluidseffecten, overgangen, animaties, enz., Van waaruit u media aan uw videocontent kunt toevoegen of marketinginspiratie kunt opdoen.
  21. 

    Generatieve AI voor marketing: eenvoudige manieren om rijke zakelijke inhoud te creëren (9)
  22. Stap
  23. Exporteren en delen

Na het voltooien van uw bewerkingsproces, klikt u op het exportpictogram in de rechterbovenhoek van uw interface en past u de resolutie, het keyframe, de codec, enz. Van uw video aan. Ten slotte kunt u het snel delen op platforms zoals TikTok en YouTube, en het ook downloaden naar de opslag van uw apparaat.



Generatieve AI voor marketing: eenvoudige manieren om rijke zakelijke inhoud te creëren (10)

De functies die CapCut pc de beste tool maken voor generatieve AI-marketing zijn:

  • Converteer eenvoudig lange video 's naar kort: U kunt uw langere video 's converteren naar meerdere korte clips met CapCut's " lange video 's naar korte " -functie. Kies de clip die het meest geschikt is voor uw marketingcampagne en upload deze eenvoudig om binnen enkele seconden met uw publiek in contact te komen.
  • Maak pakkende video 's van scripts: Door de AI-schrijver in CapCut te gebruiken, kunt u video 's maken met behulp van scripts door nauwkeurige details toe te voegen over de video die u wilt exporteren. Bovendien is deze functie flexibel genoeg om u het script te laten bewerken om de uitvoermedia te vormen.
  • Verander stem met behulp van AI-tools: CapCut biedt meerdere stemveranderende effecten, waaronder spraakfilters, stempersonages en spraak-naar-nummer, zodat u naadloos video-inhoud kunt genereren met de minste inspanning. Op deze manier kunt u AI-inhoud maken met stemmen die realistisch en boeiend zijn voor uw publiek.
  • Voeg AI-personages toe aan uw inhoud: U kunt ook AI-personages aan uw video toevoegen om deze een menselijk tintje te geven. Met CapCut kunt u de achtergrond, het frame en de positie van de personages bewerken, afhankelijk van de niche van uw video.
  • Realistische audio-nasynchronisatie: met CapCut's AI audiovertaler kun je je video dubben om een breder publiek van een andere taal te bereiken, zonder stemartiesten in te huren.
  • Rijke videobewerkingsfuncties: CapCut biedt verschillende basis- en geavanceerde videobewerkingsfuncties. De basisfuncties zijn onder meer trimmen, bijsnijden, flippen, roteren, enz., Terwijl de geavanceerde functies variëren van op transcript gebaseerde bewerking, het splitsen van scènes, het toevoegen van snelheidscurven en nog veel meer.
  • Snelle deelbaarheid: CapCut's snelle deelbaarheid stelt u in staat om media te exporteren naar de opslag van uw apparaat of deze te delen over uw TikTok en YouTube-profielen met slechts een simpele klik. Dit bespaart veel tijd en vormt een soepele link tussen CapCut en andere sociale mediaplatforms.

Conclusie

Generatieve AI is een van de mooiste creaties in de wereld van vandaag, omdat het marketing handig heeft gemaakt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het leren van geavanceerde marketingstrategieën. Door de juiste tool te kiezen om al het werk voor u te doen, kunt u zoveel meer bereiken dan u handmatig kunt doen. Naast andere door AI aangedreven tools staat CapCut pc vooral bekend om zijn authentieke contentcreatie en videobewerkingsmogelijkheden. Of het nu gaat om het genereren van afbeeldingen en video 's of het toevoegen van pakkende teksten en audio aan uw video, CapCut is uw go-to-tool. Download en installeer dus vandaag nog CapCut pc en genereer innovatieve media voor het wereldwijd vermarkten van uw bedrijf.

Veelgestelde vragen

  1. Welke invloed heeft generatieve AI op SEO?
  2. Door inhoud van hoge kwaliteit te genereren op basis van de meeste zoekwoorden, stelt AI u in staat om op te vallen in algoritmen op verschillende platforms. Het is echter belangrijk om u te concentreren op de begrijpelijkheid en het gebruiksvriendelijke karakter van uw AI-inhoud. Om efficiënt hoogwaardige kunstzinnige inhoud voor uw bedrijf te creëren, download en installeer CapCut pc vandaag nog!
  3. Hoe AI te gebruiken voor marketingstrategie?
  4. Om AI voor marketing te gebruiken, moet u zich eerst vertrouwd maken met de gebieden die generatieve AI bestrijkt, samen met de functies die het biedt. Bovendien moet u de eisen van uw publiek begrijpen en vervolgens inhoud maken die op die behoeften is gericht. Met AI kunt u uw publiek vrij naadloos analyseren en uw marketingstrategie verbeteren door alle inzichten in uw gegevens te dekken.
  5. Om extra pit toe te voegen aan uw marketingstrategie, moet u digitale inhoud creëren die boeiend en inclusief is, die gemakkelijk kan worden uitgevoerd door CapCut pc te downloaden en te installeren. Dankzij de grote verscheidenheid aan AI-functies, zoals het script voor videomaker, kunt u inhoud genereren die als een integraal onderdeel van uw marketingcampagne dient.
  6. Hoe wordt generatieve AI gebruikt in marketing?
  7. Generatieve AI wordt gebruikt in marketing in de vorm van beeld- en videogeneratie, muziekproductie, contentcreatie, leadgeneratie, conversational AI en data-analyse. Om deze functies foutloos uit te voeren, verkent u de enorme verscheidenheid aan AI-tools die CapCut biedt. De AI-schrijver kan u helpen bij het opstellen van marketinginhoud in enkele seconden, en de rijke bewerkingsfuncties kunnen helpen bij het maken van video 's van hoge kwaliteit die uw merk een tandje hoger brengen.
  8. Bovendien kunnen de rijke mediabronnen zoals stockvideo 's, filters, effecten, geluidseffecten , enz. Worden gebruikt om uw beeld- en videoprojecten soepel op te fleuren! Zoek dus niet verder en installeer vandaag nog CapCut pc om talloze marketingmogelijkheden te ontgrendelen.
Generatieve AI voor marketing: eenvoudige manieren om rijke zakelijke inhoud te creëren (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 6544

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.