Auto Reframe gebruiken in Premiere Pro | Snelle zelfstudie (2024)

Wilt u het formaat van een video wijzigen zonder de essentiële elementen ervan te verliezen? Maak dan gebruik van Auto-Reframe in Premiere Pro. Met deze functie kunt u de beeldverhouding van uw video wijzigen terwijl u de hoofdactie binnen het frame houdt. Omdat Premiere Pro echter complex kan zijn voor niet-professionele editors, biedt de CapCut desktop video-editor een eenvoudiger alternatief. Leer alles over deze tools in deze handleiding.

Inhoudsopgave
  1. 1Wat is automatisch opnieuw instellen in Premiere Pro
  2. 2De functie Auto Reframe van Adobe Premiere Pro gebruiken
  3. 3De beste optie voor Adobe Premiere Auto Reframe: CapCut desktop
  4. 4Ontgrendel meer bewerkingsfuncties om uw videocreativiteit te ontketenen
  5. 5Conclusie
  6. 6Veelgestelde vragen



Wat is automatisch opnieuw instellen in Premiere Pro

Auto-Reframe van Adobe Premiere is een functie die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie om de beeldverhouding van een video aan te passen. Het analyseert eerst de clip en identificeert het hoofdonderwerp, herformatteert het vervolgens automatisch en herformuleert het terwijl het onderwerp binnen het frame blijft. Hierdoor blijft de hoofdactie gecentreerd en zichtbaar. U kunt zich aanpassen aan meerdere beeldverhoudingen, waaronder 1: 1, 9: 16, 16: 9, enz.

U kunt bijvoorbeeld het formaat van een 16: 9-video aanpassen aan de verhouding 9: 16, wat de voorkeur verdient voor TikTok en Instagram-verhalen. U kunt ook video 's met verschillende beeldverhoudingen aanpassen om ze uniform in een gemeenschappelijk project te passen. Bovendien, als u een YouTube-video met fragmenten van sociale media wilt promoten, kunt u deze automatisch inlijsten met het idee voor vierkante of verticale afmetingen voor sociale media.

De functie Auto Reframe van Adobe Premiere Pro gebruiken

Adobe Premiere Pro is een industriestandaard videobewerkingsplatform dat een uitgebreide reeks functies biedt. Een van de belangrijkste functies is de Premiere Auto-Reframe-tool, waarmee u de grootte van video-beeldverhoudingen automatisch kunt wijzigen. AI ondersteunt deze functie en biedt een probleemloze manier om uw video aan te passen aan verschillende platforms. U kunt kiezen uit opties voor beeldverhouding zoals verticaal (9: 16), vierkant (1: 1), horizontaal (16: 9), enz.

Stappen om auto reframe te gebruiken in Adobe Premiere Pro

Wanneer u Reframe in Premiere Pro gebruikt, kunt u afzonderlijke clips aanpassen of het formaat van een hele reeks wijzigen. Hieronder staan de stappen voor elk:

Stappen om een clip automatisch opnieuw in te kaderen

  1. Ga naar "Effecten", selecteer "Transformeren" en sleep vervolgens het Auto Reframe-effect naar de video die u opnieuw wilt inlijsten.
  2. Selecteer een optie "Motion Tracking" in het paneel "Effectenbesturing" om uw auto reframe-effect te verfijnen. Tracking-opties zijn onder meer langzamere beweging, standaard en snellere beweging. Langzamere beweging is ideaal waar er weinig of geen camerabeweging is, terwijl de standaard geschikt is voor de meeste video 's. Selecteer snellere beweging als er veel beweging in uw beeldmateriaal is.
  3. U kunt de reframe-offset, schaal, rotatie en meer verfijnen.

Stappen om een reeks automatisch opnieuw in te kaderen

  1. Klik met de rechtermuisknop op uw videosequentie in het projectpaneel en selecteer vervolgens "Auto Reframe Sequence" in het resulterende menu.
  2. Klik op "Target Aspect Ratio" en geef vervolgens de gewenste beeldverhouding op.
  3. Selecteer de vervolgkeuzelijst naast "Motion Tracking" en kies tussen langzamere beweging, standaard en snellere beweging.
  4. Vervolgens kunt u clipnesting toepassen of de keyframes verfijnen.
  5. 

    Auto Reframe gebruiken in Premiere Pro | Snelle zelfstudie (2)

Hoewel Auto Reframe of Premiere zeer efficiënt is, is Adobe zelf complex en uitdagend om te gebruiken. Het beschikt ook over een lange leercurve en is een betaald platform. Een alternatieve editor kan dus geschikter zijn als u dit ongemak wilt vermijden. Bekijk de CapCut desktop video-editor hieronder.

De beste optie voor Adobe Premiere Auto Reframe: CapCut desktop

De CapCut desktop video-editor is een geavanceerde mediabewerkingstool met een gebruiksvriendelijke interface. Het beschikt over een korte leercurve en is ontworpen om professionele en ingewikkelde videobewerkingstools aan te kunnen. Deze software heeft een krachtige videoweerstand waarmee u video 's automatisch opnieuw kunt inlijsten zonder de actie te verliezen. Bovendien is het een robuuste tool met basis-, geavanceerde en AI-video- / audiobewerkingsfuncties.

Hoe u uw video automatisch opnieuw kunt inlijsten met CapCut desktop video-editor

Als je een Premiere Pro auto-reframe-alternatief wilt dat geen ervaring vereist om te gebruiken, klik dan op de onderstaande link en download de CapCut desktop video-editor. Volg vervolgens de onderstaande stappen om de beeldverhouding van je video aan te passen.



    Stap
  1. Invoer
  2. Start de CapCut desktop video-editor, selecteer "Nieuw project" en sleep je video vervolgens naar de tijdlijn. Je kunt ook op de knop "Importeren" drukken en je video toevoegen via de bestandsverkenner. Als je media in je CapCut hebt, ga dan naar "Spaces" om deze te uploaden of selecteer "Library" onder het tabblad "Media" voor een stockvideo.
  3. 

    Auto Reframe gebruiken in Premiere Pro | Snelle zelfstudie (3)
  4. Stap
  5. Automatisch opnieuw inlijsten
  6. Selecteer de tijdlijn van je video en navigeer vervolgens naar "Video" in het rechterpaneel. Schuif onder het tabblad "Basic" en vink het vakje naast "Auto reframe" aan. Selecteer de gewenste beeldverhouding in de vervolgkeuzelijst "Reframe". Beschikbare opties zijn 16: 9, 9: 16, 1: 1, enz. Ga naar "Beeldstabilisatie" om wankele video 's te repareren en te kiezen tussen normaal, flexibel en stabiel. Ga vervolgens naar "Bewegingssnelheid van de camera" en kies tussen normaal, snel en langzaam. Druk op "Toepassen" om onmiddellijk opnieuw in te kaderen.
  7. 

    Auto Reframe gebruiken in Premiere Pro | Snelle zelfstudie (4)
  8. Zodra u uw video opnieuw hebt ingekaderd, verbetert u deze door opnieuw op te lichten, te stabiliseren, flikkeringen te verwijderen, de afspeelsnelheid aan te passen en meer. CapCut desktop video-editor biedt een breed scala aan videobewerkingsfuncties, zodat u meer kunt doen dan alleen automatisch opnieuw inlijsten. Bovendien heeft het een uitgebreide bronnenbibliotheek met AI-stickers, animaties, videofilters, effecten, overgangen, gratis geluidseffecten en meer. Als u achtergrondmuziek nodig heeft voor uw video, biedt deze tool honderden nummers en audio-effecten. Bovendien kunt u bijsnijden, trimmen, roteren, spiegelen, bevriezen, scènes splitsen en meer.
  9. 

    Auto Reframe gebruiken in Premiere Pro | Snelle zelfstudie (5)
  10. Stap
  11. Uitvoer

Druk op "Exporteren" in de rechterbovenhoek en geef je video een unieke titel. Pas de resolutie (tot 4K), bitsnelheid, codec, formaat (MP4 of MOV) en framesnelheid (tot 60 fps) aan. Klik op "Exporteren". Zodra de verkleinde video is geëxporteerd, kun je deze rechtstreeks delen met TikTok en YouTube zonder de CapCut desktop video-editor te verlaten. Selecteer bij het delen met TikTok de beeldverhouding van 9: 16 en voeg een bijschrift toe.



Auto Reframe gebruiken in Premiere Pro | Snelle zelfstudie (6)

Ontgrendel meer bewerkingsfuncties om uw videocreativiteit te ontketenen

De CapCut PC-editor is een hoog gewaardeerde, uitgebreide video-editor. Dit komt omdat het een reeks tools biedt die een breed scala aan video-aanpassingen mogelijk maken. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • Diverse beeldverhoudingen
  • Herstel uw video zodat deze past bij verschillende beeldverhoudingen, zoals de TikTok-grootte van 9: 16, 16: 9 voor YouTube, 1: 1 voor vierkanten en meer, met meer dan 5 resoluties beschikbaar op CapCut pc.
  • Splitscènes voor naadloze overgangen
  • Tijdens ruw snijden besteden makers vaak veel tijd aan het verdelen van talrijke materialen op basis van inhoud. Met intelligente scènesegmentatie kunnen materiaalclips met één klik in strips worden opgesplitst, met behulp van inhoudsherkenning om gebruikers te helpen ze efficiënt te combineren en te gebruiken.
  • Auto-cut menselijke objecten
  • Knip automatisch menselijke figuren uit de achtergrond, zodat u ongewenste beelden kunt verwijderen, de achtergrond kunt vervangen of moeiteloos nieuwe composities kunt maken.
  • Stabiliseer wankele video 's voor een professioneel tintje
  • Gebruik de functie Stabiliseren om wankele beelden te corrigeren die worden veroorzaakt door opnamen uit de hand, oneffen oppervlakken of snel zoomen, voor een soepel en professioneel resultaat.
  • Verlicht uw scène voor een perfecte sfeer
  • Pas de verlichting van uw video aan de gewenste sfeer aan, corrigeer slecht verlichte gebieden of inconsistente verlichting over frames voor een meer samenhangende look.
  • Verfraai je video 's met subtiele verbeteringen
  • Verbeter de visuele aantrekkingskracht van uw beeldmateriaal door effecten en filters , evenals andere verbeteringen om video-elementen te verfraaien en de algehele kwaliteit van uw inhoud te verbeteren.
  • Alles-in-één audio- en video-editor
  • Gebruik een uitgebreide set tools om zowel audio als video te bewerken, waaronder bijsnijden, bijsnijden, mixen, samenvoegen, geluid verbeteren, roteren, animeren, tekst toevoegen en meer, allemaal in één editor.
  • 

    Gratis downloaden

    

Conclusie

Veel platforms voor het delen van video 's hebben een voorkeursaspect ratio. Als u zich aan deze grootte houdt bij het maken van uw clip, kan deze correct worden weergegeven wanneer u deze uploadt. Gelukkig kunt u met de auto-reframe van Premiere Pro uw video aanpassen aan de afmetingen van veel platforms. Helaas vereist Adobe Premiere Pro aanzienlijke pc-verwerkingskracht, een abonnement en een lange leercurve. U bent dus beter af in de handen van de CapCut desktop video-editor. Het biedt een even capabele tool, maar zonder de complexiteit van Adobe Premiere Pro. Download dus vandaag nog de CapCut desktop video-editor en ervaar beginnersvriendelijke video-resizing.

Veelgestelde vragen

  1. Verandert het opnieuw inlijsten met Premiere Pro mijn video permanent?
  2. Nee. Bij reframing met Premiere Pro worden de bewerkingen alleen toegepast op het project waaraan u werkt zonder het originele videobronbestand te wijzigen, dat ongewijzigd blijft in de opslag van uw computer. De CapCut desktop video-editor laat ook de originele video ongewijzigd. Omdat deze tool elk project opslaat, kunt u er bovendien een openen vanaf de startpagina en de wijzigingen die u hebt aangebracht terugdraaien, zelfs als u de video al hebt geëxporteerd. Installeer vandaag nog de CapCut desktop video-editor en ervaar flexibele videobewerking.
  3. Kan ik handmatige aanpassingen maken na het automatisch opnieuw inlijsten van een reeks in Premiere Pro?
  4. Ja, dat kan. Premiere Pro stelt u in staat om de video handmatig aan te passen nadat u het formaat hebt gewijzigd, omdat de auto-reframe-tool mogelijk niet altijd perfecte resultaten behaalt. U kunt de positie, schaal, masker, rotatie en meer wijzigen. Omdat Adobe echter een langere leercurve vereist, kunnen auto-reframing en handmatige aanpassing een uitdaging zijn. Gelukkig kunt u altijd naar de CapCut desktop video-editor gaan. Het biedt een krachtige auto-reframe-tool waarmee u het beeld en meer kunt stabiliseren. Probeer vandaag nog de CapCut desktop video-editor en auto-reframe als een professional.
  5. Is Adobe Premiere Auto Reframe het geld waard?
  6. Als u aanzienlijke videobewerkingservaring hebt en regelmatig complexe video 's opnieuw wilt inlijsten, is Adobe Premiere Pro het geld misschien waard. Als u echter een maker van sociale media, een professionele videoontwerper, een student, een bedrijfseigenaar, enz. Bent, is de CapCut desktop-editor ideaal. Om te beginnen biedt het gratis auto-reframing, zodat u geen cent hoeft uit te geven. Bovendien heeft het een korte leercurve en produceert het resultaten op studioniveau, zelfs als u een beginner bent. Download dus de CapCut desktop video-editor gratis en vereenvoudigd automatisch opnieuw inlijsten.
Auto Reframe gebruiken in Premiere Pro | Snelle zelfstudie (2024)

FAQs

How do I automatically scale to frame size in Premiere Pro? ›

If you're often working with multiple clips and don't want to spend time manually resizing them, you can open Premiere and go to "Edit" -> "Preferences" -> "Media" and set the "Default Media Scaling" option to "Set to Frame Size" as shown in the images below.

What is the auto reframe function? ›

One of the latest additions to Adobe Premiere Pro is the Auto Reframe function that facilitates changing the aspect ratio of the video clips as well as sequences automatically.

What is auto reframe in Premiere Rush? ›

Auto Reframe makes adjusting the aspect ratios of your videos quick and simple. First the point of interest is identified, then it is tracked throughout the reframed video.

What are 3 examples of reframing? ›

Reframing Examples

I am fed up with your negative response to everything that is proposed.” “I agree. Let's focus on finding a solution and move away from negativity.” “Can we just keep talking about this one detail?”

What does auto frame do? ›

Auto Frame uses AI image recognition to sift through your 360 content, then recommend the shots that are worth adding to your edit.

How do you use reframing? ›

How can you get started with thought reframing?
  1. Notice the thought. Pay attention to thoughts that are discouraging. ...
  2. Question the thought. Look at that thought, without judging it, and ask yourself whether it is helpful or true. ...
  3. Replace the unhelpful thought with a more helpful one.

How do I scale in Premiere Pro without losing quality? ›

You can do this in several different ways.
  1. Option 1: Set to Frame Size. ...
  2. Option 2: Scale to Frame Size. ...
  3. Option 3: Manual Scale. ...
  4. Tip #1: If possible, crop clips with a higher resolution than your intended final resolution. ...
  5. Tip #2: Try to crop as symmetrically as possible and in the same aspect ratio as your final frame.

How do you auto transcribe in Premiere? ›

Step 1: Navigate to the main menu bar and click 'Windows>Workspaces>Captions and Graphics. ' An alternative method to access the captions and graphics workspace is to use the keyboard shortcut 'Alt+Shift+4. ' Step 2: In the floating panel that appears, click 'Transcribe sequence' to open the 'Create Transcript Panel.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 6542

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.